Za NVO: Učinkovita promocija

Sreda, 20 Januar 2021 09:59 Napisal
Danes je dan za predstavitev tretjega ključa ? do uspešnega delovanja vaše nevladne organizacije.
? To je učinkovita promocija! Z dobro zastavljeno promocijo si širite ugled in prepoznavnost med akterji in deležniki, ki bodo na podlagi obstoječih uspehov ? pripravljeni tudi v prihodnosti sodelovati z vami.
Regionalna stičišča v mreži zaNVO vam lahko svetujemo pri kreiranju uspešnih komunikacijskih kampanj in promocije vaših aktivnosti pri različnih ciljnih skupinah.
Izberite stičišče v svoji regiji in povejte, koga bi želeli navdušiti.
Opis slike ni na voljo.
 
 
 
 

KOVAČNICA IDEJ - VIDEOPOSNETKI DELAVNIC IN OKROGLE MIZEDelavnica #1 - Googlova orodja v praksi
Delavnica #2 - Upravljanje profilov na družbenih omrežjih
Delavnica #3 - Komunikacijska strategija
Delavnica #4 - Vsebinski marketing in urednikovanje spletnih strani ter družbenih omrežij
Okrogla miza - Pogled čez plot
 

Kako biti trener v času korone?

Sreda, 13 Januar 2021 11:20 Napisal

Posredujemo vam povezavo do brezplačnih spletnih delavnic za trenerje, kjer se boste lahko pogovarjali o tem, kakšna so priporočila za vaše delo v tem obdobju, kako uspešno ostajati v stiku z vašimi športniki in kako poskrbeti, da boste čim bolje prenesli to drugačno obdobje.Vse informacije ter povezavo do prijav najdete tukaj: https://www.olympic.si/novica/1425

Razpis za institucionalno podporo

Petek, 15 Januar 2021 11:17 Napisal

Objavljen je tretji razpis v okviru Programa ACF v Sloveniji. Razpis za institucionalno podporo je namenjen srednje razvitim nevladnim organizacijam, ki delujejo na področju človekovih pravic, demokracije, transparentnosti in aktivnega državljanstva. Pet izbranih organizacij bo dobilo 3-letno podporo v vrednosti 90.000 evrov in široko podporo različnih mentorjev za uresničitev strateškega načrta. 

Dodeljen znesek je pavšalen, kar pomeni, da organizacije ne bodo poročale o porabi finančnih sredstev, ampak o doseganju rezultatov. 

Na razpis se lahko prijavijo organizacije, ki:

  • so bile ustanovljene vsaj 60 mesecev pred rokom prijave na razpis (ustanoviti so se torej morale pred 15. 3. 2016),
  • so v letih 2017–2019 imele povprečni letni prihodek med 100.000 in 500.000 evri,
  • ki izvajajo ali so od 1. januarja 2017 izvedle najmanj tri projekte na naslednjih področjih: a.) Demokracija, aktivno državljanstvo, dobro upravljanje in transparentnost; b.) Človekove pravice in enaka obravnava preko preprečevanja diskriminacije na podlagi rase ali etničnega porekla, vere ali prepričanja, spola, invalidnosti, starosti, spolne usmerjenosti ali spolne identitete,
  • imajo sprejet večletni organizacijski delovni načrt ali strategijo.

Rok za prijavo: 15. 3. 2021 ob 12. uri.

Razpisna dokumentacija je dostopna na spletni strani acfslovenia.si, objavili smo tudi že prva vprašanja in odgovore v zvezi z razpisom.  

Informativna spletna delavnica za prijavitelje na Javni razpis za institucionalno podporo
Petek, 22.1. 2021, ob 10. uri na ZOOM
Program delavnice in prijava

Strateško načrtovanje – spletna delavnica v pomoč prijaviteljem na Javni razpis za institucionalno podporo
Torek, 2. 2. 2021, ob 10. uri na ZOOM 
Program bo objavljen kmalu, na delavnice pa se lahko prijavite tukaj

Izobraževanje je tako namenjeno vsem prostovoljcem, ki delajo individualno s posamezniki, se srečujejo z vprašanjem, kako jim čim bolje pomagati ter kako postaviti zdrave meje v prostovoljskem delu.

Skupaj bomo odkrivali:

- gradnja dobrega in sodelovalnega odnosa z uporabnikom,
- metode iskanja virov moči pri posamezniku,
- razumevanje občutkov in potreb, ki se skrivajo za posameznimi vedenji,
- komunikacijske veščine in spretnosti,
- priložnosti za motiviranje posameznikov.

Čas izvedbe: Izobraževanje bo potekalo preko aplikacije ZOOM v torek, 2. februarja 2021 med 10:00 in 13:00. Med izobraževanjem bomo imeli 15 minut odmora.

Prijava: Število oseb je omenjeno, zato prijave sprejemamo do torka, 26. januarja 2021 oz. do zapolnitve prostih mest preko spletne prijavnice. Udeležba je brezplačna. Število mest je omejeno.

zanvo.org: Krepitev organizacije

Torek, 05 Januar 2021 11:06 Napisal

Čas je za predstavitev drugega ključa do uspešnega delovanja vaše nevladne organizacije. To je trajnostna krepitev organizacije.

Včasih je v organizaciji težko zagotoviti vse profile za učinkovito delovanje – dobro računovodjo, pravnika, komunikatorko itd., zato izkoristite možnost brezplačnih storitev Regionalnih stičišč v mreži zaNVO, ki vas bodo opolnomočile tam, kjer to potrebujete.

Kontaktirajte nas in preverite, katere storitve vam ponujamo.
https://zanvo.org/kontakt/

V okviru izvajanja aktivnosti projekta “Kovačnica idej, partnerstev in produktov za boljši jutri” vas vljudno vabimo k udeležbi na okrogli mizi z naslovom Pogled čez plot, ki bo v četrtek, 10.12. ob 11.00 (videokonferenca).

Tema: Kreiranje projektnih partnerstev in predstavitev dobrih praks uspešnih projektov iz ostalih regij

V pogovoru bodo sodelovali:

Aleš Zidar, strokovni vodja LAS med Snežnikom in Nanosom in predsednik Društva za razvoj slovenskega podeželja

Darja Lahajner, koordinatorka projektov na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji Idrija

Stojan Praprotnik, direktor Razvojne agencije Savinja

Patricija Pavlič, direktorica Centra za izobraževanje in kulturo Trebnje 

Viktorija Barbič, direktorica A.L.P Peca, podjetje za razvoj in trženje produktov Mežiške doline 

Moderator: Jure Lesjak, KOROCIV - Koroško regionalno stičišče za nevladne organizacije

Dogodek bo potekal prek videokonference na aplikaciji Zoom.

Povezava: 

MESEC KOVAČNICE IDEJ, Okrogla miza "Pogled čez plot"

Time: Dec 10, 2020 11:00

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/84826978289?pwd=bHhPUVd0NVczSjV0YWJ0eW54U1lYQT09

Meeting ID: 848 2697 8289

Passcode: 535327

DELAVNICA 4: Vsebinski marketing in urednikovanje spletnih strani ter družbenih omrežij / 3. december ob 11. uri

VIDEOPOSNETEK DELAVNICE NA YOUTUBE

Kako pripravljati vsebine za digitalne kanale s poudarkom na spletni strani in družbenih omrežjih?

Značilnosti komuniciranja na spletu se v digitalni dobi nenehno prilagajajo novim trendom in deležnikom. Priprava vsebin za spletno komuniciranje nam omogoča predvsem interaktivnost, prostorsko in časovno neomejenost ter učinkovito nagovarjanje ciljne publike. Udeleženci bodo na delavnici spoznali ključne elemente digitalnega komuniciranja na spletni strani ter družbenih omrežjih Facebook in Instagram, ki zasledujejo celovito pojavnost blagovne znamke v javnosti. Spoznali bodo osnovne elemente uredniške politike spletne strani kot je npr. priprava vsebin in fotografij za spletno stran, slog pisanja ter osnovne elemente priprave učinkovitih objav za družbena omrežja Facebook in Instagram. 

Nina Meh Savić, predavateljica
Je svetovalka za odnose z javnostmi na BIC Ljubljana, kjer pokriva področja komuniciranja z novinarji, upravljanje blagovnih znamk, urednikovanje spletnih strani in družbenih omrežij, interno komunikacijo, eventmanagement ter varstvo osebnih podatkov. Je magistrica kulturologije, diplomantka Londonske šole odnosov z javnosti ter strokovnjakinja za varstvo osebnih podatkov na področju šolstva. Delovala je tudi kot novinarka, scenaristka in voditeljica. 

Prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Delavnica - komunikacijska strategija

Sreda, 25 November 2020 10:12 Napisal

DELAVNICA 3: KOMUNIKACIJSKA STRATEGIJA / 26. 11. 2020 ob 11. uri

VIDEOPOSNETEK DELAVNICE NA YOUTUBE

Kako pripraviti komunikacijsko strategijo?

Skrbno načrtovanje komuniciranja je temelj sodobnih odnosov z javnostmi. Strateško komuniciranje organizacijam in podjetjem omogoča sistematično doseganje poslovnih ciljev. Udeleženci bodo na delavnici spoznali osnovne in ključne segmente komunikacijske strategije, kot so situacijska analiza, komunikacijski cilji, ključne ciljne javnosti, ključna ciljna sporočila, akcijski načrt s komunikacijskimi orodji in aktivnostmi za posamezne javnosti ter orodja za evalvacijo in vrednotenje učinkov in tako pridobili osnovno znanje za pripravo lastne komunikacijske strategije.

Nina Meh Savić, predavateljica:
je svetovalka za odnose z javnostmi na BIC Ljubljana, kjer pokriva področja komuniciranja z novinarji, upravljanje blagovnih znamk, urednikovanje spletnih strani in družbenih omrežij, interno komunikacijo, eventmanagement ter varstvo osebnih podatkov. Je magistrica kulturologije, diplomantka Londonske šole odnose z javnosti ter strokovnjakinja za varstvo osebnih podatkov na področju šolstva. Delovala je tudi kot novinarka, scenaristka in voditeljica. 

Prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Delavnica - Googlova orodja v praksi

Nedelja, 08 November 2020 10:08 Napisal

DELAVNICA 1: Googlova orodja v praksi / 12. november ob 11. uri

VIDEOPOSNETEK DELAVNICE NA YOUTUBE

Udeleženci bodo v 1 uri dobili poglobljen vpogled v funkcionalnosti, ki nam jih ponuja okolje Google Drive-a. Osredotočili se bomo na najbolj razširjeni obliki Google Dokumenti in Google Preglednice. Osredotočili se bomo na element sodelovanja pri ustvarjanju vsebine dokumentov, njihovega deljenja ter si ogledali, kaj lahko sami sproti naredimo, da pohitrimo svoje delo. Ker se pa rado zgodi, da v dokumentih, kjer sodeluje več ljudi pride do kakšne neljube napake bomo pogledali tudi, kako lahko sledimo zgodovini sprememb in kaj lahko s temi podatki naredimo.

Jan Magdić:
Kot uporabnik Google Drive-a že praktično 10 let spremljam njegov razvoj in ga uporabljam pri vsakodnevnem delu, kjer je sodelovanje večje ekipe ključnega pomena. Svoje znanje sem nabiral tako na fakulteti kot pri delu v nevladnih organizacijah v Sloveniji in tujini. Poleg profesionalnega stika, pa me k tehnologiji vleče tudi osebno zanimanje in firbec vsega, kar je novo na tem področju. Trenutno me lahko najdete na Zavodu Nefiks kjer kot strokovni sodelavec soustvarjam projekt Nefiks karierne rešitve, ki preko delavnic in svetovanja pomaga mladim do lažjega iskanja in pridobivanja zaposlitve.

Prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

stran 1 od 42
  • 1
  • 2
  • 3

Naložbo sofinancira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

© 2016 Korociv.si | Spletna agencija Si-TEAM

Iskanje