Aktualno

Socialna aktivacija na območju Koroške - prošnja za posredovanje podatkov

Torek, 01 Avgust 2017 10:17 Napisal Korociv

Spoštovani!

Naj se vam na kratko predstavimo. Smo koordinatorke socialne aktivacije za območje Koroške (pod okriljem MDDSZ, projektne enote za vzpostavitev sistema delovanja socialne aktivacije). 

Osnovni namen socialne aktivacije je pomagati dolgotrajno brezposelnim in dolgotrajnim prejemnikom socialnih transferjev z različnimi kompleksnimi težavami.

S socialno aktivacijo želimo preko aktivnega urejanja socialne situacije/problematike oseb, informiranja in podpore za opolnomočenje, dviga različnih funkcionalnih kompetenc, širjenja socialnih omrežij in stikov ter dviga delovnega potenciala, podpreti ljudi za njihovo reaktivacijo, integracijo v različne družbene sisteme in posledično ponovno vključitev na trg dela oziroma v zaposlitev.

V skladu s tem je nujno povezati že obstoječo mrežo socialno varstvenih storitev v lokalnem okolju. 

Kot ena izmed nalog, ki jo opravljamo, je torej tudi priprava in skrb za aktualen nabor programov, ki so na voljo v regiji.

Za namen popisa socialnovarstvenih programov ter z namenom mreženja, se na vas obračamo s prošnjo, da nam pomagate pri zbiranju informacij in vas prosimo, da nam posredujete kontaktne osebe na vaši organizaciji/ ustanovi/ zavodu, na katere se lahko obrnemo za pridobitev informacij o programih.

Z veseljem pa smo vam pripravljene več o socialni aktivaciji predstaviti tudi osebno ali preko telefona, zato vas vljudno prosimo, da nas pokličete na tel.št.: 030/715-674 Bernarda Verdnik, 030/715-675 Barbara Lipnik, 030/715-676 Metka Rednak Glažar ali e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..                                                                   

Za vaše sodelovanje pri popisu programov in podane informacije se vam že vnaprej najlepše zahvaljujemo.

VLJUDNO PROSIMO, DA NAM ODGOVORE POŠLJETE DO 9. AVGUSTA.

Zadnji vnosi - aktualno

  • 1
  • 2
  • 3

Naložbo sofinancira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

© 2016 Korociv.si | Spletna agencija Si-TEAM

Iskanje