Aktualno

Nacionalni teden prostovoljstva

Torek, 25 April 2017 19:19 Napisal Korociv

Ponovno prihaja čas, ko se prostovoljske organizacije in prostovoljci zberemo, predstavimo, družimo in poveselimo. Prihaja Nacionalni teden prostovoljstva.

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, vas vabi k soustvarjanju Nacionalnega tedna prostovoljstva, ki bo letos potekal med 15. in 21. majem.

VESELI DAN PROSTOVOLJSTVA

torek, 16. maj, Prešernov trg, med 13. in 17. uro

11535850_10153279759081508_1327145063436444674_n


Namen prireditve je predstavitev delovanja prostovoljskih organizacij obiskovalcem, pridobivanje novih prostovoljcev in simpatizerjev, ob tem pa tudi zabava, prijetno druženje in mreženje med prostovoljci in organizacijami.  

Ali se nam boste pridružili tudi vi?

Želimo, da bi bil Veseli dan prostovoljstva zabaven in interaktiven. Aktivnosti prostovoljskih organizacij (animacije, uganke in naloge za obiskovalce, nastopi, igre ...) se bodo dogajale ob stojnicah na Prešernovem trgu. Izkušnje prikazujejo, da z izvedbo zanimivih animacij organizacije pridobijo zaželeno pozornost, zato razmislite, katera aktivnost bo omogočila, da vas obiskovalci čim bolje spoznajo in si vas zapomnijo. Velikega odra ne bo. Pozornost obiskovalcev in prostovoljcev bomo usmerili v dogajanje na stojnicah in na trgu, enakovredno in povezovalno.

Ste zraven? Prijavite se tako, da izpolnite elektronsko prijavnico na naslovu: http://www.filantropija.org/prijave/veseli-dan-prostovoljstva-2017prijave bodo odprte do 8.5.2017. Po prejeti prijavi vas bo kontaktiral eden izmed sodelavcev Slovenske filantropije, ki vam bo dal nadaljnje informacije in vam po potrebi pomagal pri pripravah.


---> AKTIVNOSTI V VAŠEM KRAJU - med 15. in 21. majem po vsej Sloveniji

Je tudi v vašem kraju razvito prostovoljstvo? Ga želite podpreti s predstavitvijo prostovoljskih organizacij, okroglo mizo ali kakšnim drugim dogodkom? Pridružite se Nacionalnemu tednu prostovoljstva in organizirajte dogodek pri vas! Lahko pa za vaše prostovoljce organizirate skupno druženje ob dobri hrani in igrah.

Elektronsko prijavnico izpolnite do 8.5.2017 na naslovu: http://www.filantropija.org/prijava-akcije-na-nacionalni-teden-prostovoljstva. Prijavljene organizacije bomo sproti obveščali o dogajanju, informacije o dogajanju pa bodo objavljene na spletni strani 

(http://www.prostovoljstvo.org/aktivnosti/nacionalni-teden-prostovoljstva) in facebook strani Prostovoljstvo.org (https://www.facebook.com/prostovoljstvo.org/?fref=ts).

Za dodatna vprašanja smo vam na razpolago po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali telefonu 01 433 40 24.

Zadnji vnosi - aktualno

  • 1
  • 2
  • 3

Naložbo sofinancira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

© 2016 Korociv.si | Spletna agencija Si-TEAM

Iskanje