Aktualno

2. natečaj za izvirno likovno delo in fotografijo

Torek, 25 April 2017 19:14 Napisal Korociv

2. NATEČAJ ZA IZVIRNO LIKOVNO DELO IN FOTOGRAFIJO

Vabimo vas k sodelovanju na likovnem in fotografskem natečaju v okviru prireditve »Od jabke do mošta«, ki bo potekala 4. 11. 2017 ob 18.00 v Kulturnem domu Črna na Koroškem.

Ker je jesen tisti čas, ko na kmetijah v okolici Črne in tudi drugje že stiskajo jabolka in točijo svež jabolčni mošt, bo to tudi najprimernejši čas, da v svoj objektiv ujamete kakšen tak trenutek ali pa ga prenesete na papir oz. platno. Z natečajem želimo spodbuditi posameznike, da z likovnimi deli ali fotografijami predstavijo svoja videnja, razmišljanja in opažanja, ki so povezana s tovrstnim opravilom – stiskanjem mošta na podeželju.

Vsak udeleženec lahko sodeluje na natečaju z največ dvema fotografijama oz. izdelkoma. Fotografije se oddajo v digitalni obliki. Zaželeno je, da avtorji za večjo sporočilnost poleg fotografije oddajo tudi komentar oz. naslov fotografije – izdelka. Izbira likovne tehnike je svobodna, starostne omejitve ni.

Fotografije in likovna dela nam pošljite preko spletne pošte:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na naslov KD Gozdar, Center 101, 2393 Črna na Koroškem.

Rok za oddajo je 30. 9. 2017.

Vse prejete fotografije in izdelki bodo objavljeni na facebook strani Folklorne skupine KD Gozdar, kjer bo potekalo všečkanje fotografij oz. izdelkov. Tista oz. tisti 3, ki bodo med 3. 10. 2017 in 3. 11. 2017 prejeli največ všečkov, bodo prejeli tudi simbolične nagrade.

Likovna dela in fotografije morajo biti opremljeni z naslednjimi podatki: naslov dela, ime in priimek avtorja, starost, ime in naslov šole ter mentor (če gre za razred). Prireditelj prispelih del ne bo vračal. Če jih želite, nam to sporočite ob oddaji izdelkov oz. v času trajanja natečaja.  

Avtorji oziroma udeleženci natečaja soglašajo, da vse prejete fotografije in izdelke ter osnovne podatke avtorjev, društvo lahko uporabi v promocijske namene ali pri ostalih dejavnostih, povezanih s portalom in društvom. Prav tako lahko društvo uporabi fotografije in video posnetke, narejene med prireditvijo za nadaljnjo promocijo in objavo v medijih ter na družbenih omrežjih.

KD Gozdar Črna na Koroškem

Zadnji vnosi - aktualno

  • 1
  • 2
  • 3

Naložbo sofinancira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

© 2016 Korociv.si | Spletna agencija Si-TEAM

Iskanje