Aktualno

Praktični delavnici za razvoj veščin in znanj zagovorništva (1. in 2. marec)

Četrtek, 23 Februar 2017 13:01 Napisal Korociv
Vjudno vabljeni na delavnici "Učinkovito argumentiranje" in "Lobiranje", ki bosta v sredo in četrtek, 1. in 2. marca 2017, ob 16.00 (do 19.00) v Mladinskem hotelu Punkl (Gozdarska pot 18, 2390 Ravne na Koroškem).


Po izkušnjah se na področju zagovorništva, pa naj bo to uspešnega argumentiranja ali lobiranja, skrivajo večje rezerve in možnosti za dodaten uspeh. Napredek na tem področju vedno zadovoljuje, zato vas vabimo na zanimivi in koristni delavnici, v katerih bomo predstavili odlične rešitve in v praktičnem delu nadgrajevali veščine/znanja.


---> DELAVNICA ŠT.1: UČINKOVITO ARGUMENTIRANJE, sreda, 1. marec ob 16.00, Punkl


Od naših veščin in znanj argumentiranja je odvisna tudi uspešnost v stikih s pomembnimi strankami oz. dosega želenih ciljev. Argumentiranje, predstavljanje nam pomembnega (storitev/dejavnosti …) pa ima jasne posebnosti in zakonitosti. V praktično uporabnost usmerjeni delavnici, bomo spoznali kakovostne tehnike, odprli nove poglede in nadgrajevali veščine argumentiranja. Videli bomo, da večkrat obstajajo presenetljive, še boljše rešitve.

Vsebina: 

 • Argumentiranje: razvoj in definiranje: gradnja vrednosti naših storitev – kaj vse omogočamo, naša koristnost za skupnost/posameznike, naše kakovosti in prednosti - in kje je dodana vrednost naših storitev/izdelkov
 • Posebnosti argumentiranja in predstavitev storitev - kako predstavljati sebe, organizacijo in storitve 
 • Predstavitveni jezik njegova usmerjenost, posebnosti in prednosti
 • Strukturirana predstavitev argumentov: lastnosti, prednosti in koristi kot temelj stranki razumljive predstavitve           

 

---> DELAVNICA ŠT.2: LOBIRANJE, četrtek, 2. marec ob 16.00, Punkl

Lobiranje, stike in aktivnosti povezane z nam pomembnimi strankami bomo predstavili iz novih in bolj všečnih zornih kotov, saj so aktivnosti lahko zelo zanimive in je naš odnos do dejavnosti pomemben. Veliko je pomembnih detajlov, ki jih lahko izboljšamo in več je možnih novih koristnih navad, ki jih lahko uvedemo. Zato bo zanimivo in zato se veselimo kakovostnega dela.

Vsebina:

 • Pozitiven pogled na lobiranje - lobiranje kot sprejemljiv, zanimiv in uporaben proces
 • Priporočljive aktivnosti/dejavnosti v procesu in predstavitev »dobrih praks«
 • Izkoristimo potenciale in naredimo razliko – lobiranje in skrb za pomembne stranke (kaj, kdaj, kako, koliko…)
 • Pomembnost naših iniciativ in aktivnosti – priporočljive »nove navade«
 • Odlična priprava na sestanek in kaj (res) zanima mojo »najboljšo« stranko
   

Delavnico bo vodil g. Samo Zupanc, direktor-trener iz organizacije Intelekt Maksimus. Gospod Samo Zupanc je po izobrazbi specialist managementa. Na področju izobraževanja deluje že trinajst let in je treniran ter certificiran po zahtevnih mednarodnih »Train the trainer« metodah. Delavnice in treninge prodaje izvaja v širšem slovenskem okolju ter sodeluje tudi z mednarodnimi podjetji. V tem času je uspešno vodil in zaključil več kot 480 delavnic. Z bogatimi izkušnjami s področja svetovanja/predstavljanja iz vsakodnevne prakse in z konkretnimi rešitvami vsakodnevnih problematik, vam bo na g. Zupanc na delavnici odgovoril na vsa vaša vprašanja. Vabljeni za več informacij o predavatelju in načinu dela na delavnicah na www.intelektm.com.

Delavnici sta brezplačni. Lepo prosimo za predhodne prijave na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. (do ponedeljka, 27.2. do 12.00 ure).

Zadnji vnosi - aktualno

 • 1
 • 2
 • 3

Naložbo sofinancira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

© 2016 Korociv.si | Spletna agencija Si-TEAM

Iskanje