Aktualno

OKROGLA MIZA ZA PRIPRAVO PREDLOGOV ZA RRP

Sreda, 03 Oktober 2012 13:32 Napisal

Spoštovani predstavniki NVO,

Koroško regionalno stičišče nevladnih organizacij – KOROCIV.SI, ki deluje v okviru projekta, podprtega iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstva za pravosodje in javno upravo za leti 2011 in 2012, je v mesecu avgustu 2012 objavilo Poziv k oddaji projektnih predlogov nevladnih organizacij v Koroški regiji za vključitev v Regionalni razvojni program Koroške statistične regije za obdobje 2014-2020.

Da se bodo nevladne organizacije lahko pravočasno vključile v proces priprave regionalnega programa s konkretnimi projekti, vas vabimo, da se udeležite Okrogle mize za uskladitev in pripravo do sedaj zbranih projektnih idej in predlogov, ki bo potekala

v petek, dne 12. oktobra 2012,

ob 16.00 uri v prostorih Mladinskega zavoda KOMPLEX

(Čečovje 5, Ravne na Koroškem).

Na srečanju (okrogli mizi) usklajene in pripravljene projektne predloge in ideje bomo posredovali pripravljalcem regionalnega programa oz. Regionalni razvojni agenciji RRA Koroška d.o.o.

Vljudno vabljeni.

 

Za morebitne dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki: 040 292 841 ali e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Veselimo se sodelovanja z vami,

Koroško regionalno stičišče NVO

Korociv.si

Janko Pešl, vodja projekta

Zadnji vnosi - aktualno

  • 1
  • 2
  • 3

Naložbo sofinancira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

© 2016 Korociv.si | Spletna agencija Si-TEAM

Iskanje