Aktualno

TEAMBUILDING

Petek, 24 Avgust 2012 13:26 Napisal

Učinkovitost tima se poveča z družbeno odgovornim ravnanjem. Kdo pravi, da Vam je vseeno za boljši svet ? Skupno dobro in enake možnosti mladih sta nam pomembni vrednoti.

Mladinski prostori v nas prebudijo pozabljene občutke naše mladosti. Napredek je izjemen.

Izvedba teambuildinga v povezavi z obnovo prostorov Mladinskega Centra Kompleks združuje korporativno prostovoljstvo na ravni sodelovanja z nevladnim sektorjem in osebnostno rast ekipe, ki skozi teambuilding doseže odprt dialog, rešen spon, ki se ustvarjajo na delovnem mestu. Menjava okolja in delovnih nalog je velik motivator zaposlenim, da razvijejo svoje skrite potenciale in omogočijo preboj kreativnosti. 

Naš strokovni trener bo Vaše uslužbence skozi dejavnosti kot so beljenje, popravljanje, nove ureditve prostorov… popeljal v svet, kjer je potrebno izkoristiti vse svoje potenciale, da dosežeš najboljši možni rezultat.

Mladinski Center Kompleks je poln spominov na dogodke, ki so bili organizirani v njegovih prostorih. Vse dogodke smo pripravljali z veliko motivacijo, saj smo z ustvarjanjem možnosti za mlade tudi sami več kot bogato poplačani, čeprav svoje delo opravljamo brezplačno. Vsak problem vzamemo kot izziv, rešljiv z veliko truda, medsebojnega dialoga in sodelovanja.

Vaši zaposleni nam lahko pomagajo rešiti problem obnove teh prostorov. Korporativno prostovoljstvo je tista dodana vrednost, kjer podjetje skozi družbeno odgovorno ravnanje doseže boljšo povezanost svojih zaposlenih in posledično boljšo delovno klimo, kar rezultira v učinkovitejšem delu. Pozitivni učinki našega skupnega dela pa bodo konkretizirani v obnovljenih prostorih, kjer veliko mladih Korošcev prepoznava svoje potenciale.

Koroški Mladinski Kulturni Center KOMPLEKS :

Koroška ni Ljubljana, kjer se zaradi veliko koncentracije ljudi in kapitala dogaja sorazmerno veliko mladim zanimivih dogodkov. V treh dolinah se je potrebno zelo potruditi, da omogočimo mladim dostop do zanimivih, zabavnih in poučnih vsebin. Za zagotovitev približno enakih možnosti za mlade je potrebno vložiti veliko truda, prostovoljnega dela in osebnega angažmaja. Mladinski Center Kompleks je že nekaj let vodilni akter na področju mladinskih dejavnosti na Koroškem. Na Ravnah na Koroškem združujemo silnice mladinske energije, ter jih skozi motiviranje in povezovanje mladih kanaliziramo v pozitivno smer. Z odločitvijo za razvoj Vaše ekipe v sodelovanju z nami boste pripomogli k uresničevanju naše vizije razvoja.

 

Cena:

Končna cena se oblikuje glede na Vaše potrebe in pričakovanja, okvirna cena pa je med 80,00 in 100,00 eur/udeleženca in zajema :

  • Vodenje poklicnega teambuilderja
  • Material za delavnice
  • Pogostitev s hrano in pijačo
  • Simbolno zahvalo vsakemu udeležencu
  • Trajno obeležje dogodka v prostorih Kompleksa

 

Trajanje teambuildinga:

Po dogovoru z naročnikom, okvirno 8 ur.

 

Lep pozdrav,

Jure Strah

031 308 896

Zadnji vnosi - aktualno

  • 1
  • 2
  • 3

Naložbo sofinancira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

© 2016 Korociv.si | Spletna agencija Si-TEAM

Iskanje