Aktualno

Pripombe in predlogi za javni razpis za sofinanciranje programov socialnega varstva v letu 2013

Torek, 14 Avgust 2012 13:24 Napisal

Nevladne organizacije, ki delujete na področju socialnega varstva, spodbujamo k posredovanju pripomb in predlogov za javni razpis za sofinanciranje programov socialnega varstva v letu 2013.

Nevladne organizacije se zavzemamo za transparentno sodelovanje z Ministrstvom za delo, družino in socialne zadeve tudi letos, saj je prostora za ustvarjanje skupnega dialoga še veliko. Minister Vizjak je na srečanju s predstavniki nevladnih organizacij, 22. maja 2012, zagotovil, da bo ministrstvo čim prej pripravilo izhodišča za programiranje naslednjega razpisa in da bomo o vseh aktualnih temah (novi nacionalni program, razpis 2013 ipd.) vodili kontinuiran dialog, nad katerim bo bdela državna sekretarka Patricia Čular.

Za sestanek s predstavniki ministrstva o programiranju razpisa za leto 2013 se bomo skušali dogovoriti v začetku meseca septembra. Pred tem vas spodbujamo, da pregledate in dopolnite pripombe, ki smo jih nevladne organizacije na ministrstvo posredovale lansko leto ter jih dopolnite glede na javni razpis za leto 2012.

Vaše pripombe in predloge prosimo pošljite do srede 22. avgusta 2012 na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Zadnji vnosi - aktualno

  • 1
  • 2
  • 3

Naložbo sofinancira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

© 2016 Korociv.si | Spletna agencija Si-TEAM

Iskanje