Aktualno

POZIV NEVLADNIM ORGANIZACIJAM K ODDAJI PROJEKTNIH PREDLOGOV ZA VKLJUČITEV V REGIONALNI RAZVOJNI PROGRAM KOROŠKE REGIJE

Petek, 13 Julij 2012 09:52 Napisal

Koroško regionalno stičišče nevladnih organizacij – KOROCIV.SI, ki deluje v okviru projekta, podprtega iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstva za pravosodje in javno upravo za leti 2011 in 2012,

objavlja Poziv k oddaji projektnih predlogov nevladnih organizacij v Koroški regiji

za vključitev v Regionalni razvojni program Koroške statistične regije za obdobje 2014-2020.

Regionalno stičišče je v januarju 2012 izdelalo Strategijo razvoja nevladnega sektorja v Koroški statistični regiji, s katero smo v skupnem procesu opredelili prioritetne usmeritve delovanja v prihodnje. Ena poglavitnih nalog je poleg krepitve NVO tudi povezovanje in sodelovanje na regionalni ravni in z drugimi organizacijami ter lokalnimi skupnostmi.

Da bi se nevladne organizacije lahko pravočasno vključile v proces priprave regionalnega programa s konkretnimi projekti, vas vabimo, da nam posredujete vaše projektne ideje in predloge, ki jih bo regionalno stičišče zbralo, uskladilo in predlagalo pripravljalcem regionalnega programa.

Zaželeno je, da imajo projektni projektni predlogi regionalni značaj – povezujejo več organizacij in območij v Koroški regiji na posameznih ali večih področjih delovanja (npr. turizem, šport, zdravje, humanitarne dejavnosti, socialno podjetništvo, ipd.).

Za lažjo obravnavo projektnih idej prosimo, da izpolnite obrazec ali izponite PDF obrazec in ga pošljete na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Več informacij po telefonu na številko: 040 292 841.

Predloge sprejemamo do: 14.08.2012

Veselimo se sodelovanja z vami,

Povezava na dokumente: Strategija nevladnega sektorja v Koroški regiji za obdobje 2012-2016.

Koroško regionalno stičišče NVO

Korociv.si

Zadnji vnosi - aktualno

  • 1
  • 2
  • 3

Naložbo sofinancira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

© 2016 Korociv.si | Spletna agencija Si-TEAM

Iskanje