Aktualno

VSAK DAN NOVINAR – EN DAN NEVLADNIK

Petek, 22 April 2011 10:43 Napisal

vabimo vas na novinarski zajtrk, ki bo v četrtek, 5. maja 2011, ob 10.00, v prostorih Mladinskega zavoda KOMPLEKS, Čečovje 5, Ravne na Koroškem.

Sočasno bo v Sloveniji potekalo 12 novinarskih zajtrkov, na katerih bomo regionalna stičišča za nevladne organizacije v sodelovanju s Centrom nevladnih organizacij – CNVOS predstavila akcijo povezovanja novinarjev in nevladnih organizacij. Regionalna stičišča in Center nevladnih organizacije Slovenije CNVOS v okviru pobude MOJA DRUŽBA (www.mojadruzba.si) še naprej delujejo za krepitev nevladnih organizacij.

Če je bila lanska kampanja namenjena sodelovanju med nevladnimi organizacijami in občinami, se letos osredotočamo na sodelovanje z mediji. Z akcijo želimo novinarje in nevladne organizacije spodbuditi k osebnim stikom ter novinarjem omogočiti, da v praksi spoznajo, kako poteka delo v NVO, s katerimi težavami se srečujejo in kako jih rešujejo. Nevladne organizacije bodo povabile novinarje, da en dan preživijo z njimi. Ne kot novinarji, ampak kot pravi nevladniki, ki se bodo vključili v delo posamezne NVO. Več o akciji vam bodo na novinarski konferenci predstavili sogovorniki.

Druženja bodo potekala še v naslednjih krajih: Jesenice, Martjanci, Brežice, Kranj, Nova Gorica, Novo mesto, Koper, Maribor, Zagorje, Postojna.

Vljudno vas prosimo za potrditev udeležbe na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Vljudno vabljeni v našo družbo.

Jure Strah, koordinator projekta Korociv.si

Dodatne informacije: Katja Podhovnik 040 292 841 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zadnji vnosi - aktualno

  • 1
  • 2
  • 3

Naložbo sofinancira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

© 2016 Korociv.si | Spletna agencija Si-TEAM

Iskanje