Aktualno

Odprtje strani projekta Korociv.si

Četrtek, 17 Marec 2011 10:41 Napisal

Koroška je po statističnih kazalcih ena najbolj zapostavljenih regij v Sloveniji. Nič drugače ni na področju nevladnega sektorja, saj je bila do pred kratkim ena izmed dveh regij brez regionalnega stičišča za nevladne organizacije (NVO). 

Z uspešno pridobitvijo sredstev iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstva za javno upravo se je na Ravnah vzpostavilo regionalno stičišče za nevladne organizacije Korociv.si, projekt pod okriljem Zveze športnih društev Ravne na Koroškem.

Na tej spletni strani, ki je v osnovi namenjena nevladnim organizacijam, boste našli vrsto koristnih informacij in orodij za delovanje NVO ter osnovno predstavitev podpornih storitev. Ena izmed pomembnejših vsebin na spletni strani bo imenik aktivnih nevladnih organizacij, obenem pa bomo organizacijam nudili možnost objave svojih dogodkov znotraj Korocivovega občasnika.

Stran v tem trenutku še ni popolnoma zapolnjena in dokončana, vendar na tem pospešeno delamo, zato vas vabimo, da spletno stran redno spremljate. Obenem vabljeni, da nam posredujete predloge, mnenja in ideje.

Zadnji vnosi - aktualno

  • 1
  • 2
  • 3

Naložbo sofinancira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

© 2016 Korociv.si | Spletna agencija Si-TEAM

Iskanje