2 Februar 2023: Posvet o pripravi strategije razvoja prostovoljstva

Pričetek: 2 Februar 2023 ob 10:00

Lokacija: Ljubljana

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, ki koordinira Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij, aktivno sodeluje pri pripravi nove Strategije razvoja prostovoljstva 2024-2028, ki se bo oblikovala in sprejemala v letošnjem letu.

Ob tej priložnosti vas vabimo, da prispevate svoja stališča in mnenja ter se nam pridružite na prvem posvetu, ki bo namenjen predvsem pregledu potreb prostovoljskega sektorja, izzivov in priložnosti, ki naj bi jih naslovili ukrepi nove strategije, pa tudi pregledu uresničevanja tekoče Strategije razvoja NVO in prostovoljstva do leta 2023.
 
Posvet o oblikovanju prvih smernic strategije bo za prostovoljske organizacije in organizacije s prostovoljskim programom potekal v četrtek, 2. 2. 2023 v prostorih Hiše Evropske unije, na Dunajski 20, v Ljubljani, med 10. in 14. uro. 
 
Na posvet se prijavite preko spletnega obrazca do 30. 1. 2023. Število mest je omejeno. Po posvetu bomo pripravili tudi spletni vprašalnik, ki bo vsem omogočil, da oddate svoje predloge.